Lammkött, gratäng och familjelycka...

Jag anammar familjen Taikon-konceptet än en gång. Jösses Amalia, så mentalt utmattande det är att svänga ihop en potatisgratäng i det här huset!

Har funderat på ett besök hos frisören, men vet inte riktigt hur jag vill att slutresultatet ska bli. Helst av allt skulle jag vilja testa vara blond, och smal. Det blonda kan nog frisören ordna, men det smala? Tänk, vilken lycka, att ha allt i ett: Frisör och plastikkirurg som i ett trollslag skulle kunna fixa precis vilket utseende man ville. Att man liksom skulle kunna alternera mellan Scarlett Johansson, Kate Moss, Kate Winslet och Jennifer Aniston beroende på humör och tillfälle. Till exempel. Eller lämna in dejten där för en makeover; in går han som kort och tjock med kass klädstil och ut kliver... Pja, whoever you feel like dating. Gud, så ytlig jag är. Verkligen. Och de säger att looks don't matter? *fnyser* Ungefär samma sak som att "storleken inte spelar någon roll". Lie of the century. Men, oops, så får man inte säga. Ursäkta.

Det är litet lustigt, tycker jag, att en kvinna minst av allt får ha några åsikter om en mans snoppstorlek, medan en man utan att blinka påpekar celluliter, hängbröst, dubbelhakor eller ett osminkat ansikte. Varför har mäns penisar blivit till något slags heliga kor?

Huset doftar jättesmarrigt av lammstek och potatisgratäng och plötsligt finns de där fantasierna om Middagsdejten där, den där urtrevliga middagsdejten som inte alls tänker på sex, utan bara vill dricka gott vin och käka smarrig mat. En sådan dejt vill jag gå på. Och givetvis ska han vara snygg, i lämplig ålder, intressant, rolig och lyhörd. Det värsta som finns är egocentrerade killar modell brats som hela tiden måste flasha med sitt intressanta liv, sitt häftiga jobb och alla projekt inom vilka de überbriljerar eftersom de är sådana fantastiska människor att andra borde vara ytterst tacksamma över att få ha dem i sina liv. Yäkk. Och i själva verket är de så socialt inkompetenta, ensamma människor. Amen. I've met a few of them...

Time to make a salad, maybe?

Kommentarer
Postat av: MH

salads´ fixed - toss u one, right here!

2007-04-11 @ 15:31:26
URL: http://rättman.nu
Postat av: figge

Well... Jag är väll intressant, rolig och lyhörd... och lite snygg också för den delen... och åldern spelar ju ingen roll ;)
Du vet ju att du alltid är välkommen hem till mig på en sådan typ av dejt (och när började du använda det ordet? :P)

2007-04-12 @ 02:25:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0