Har bloggarna ersatt morgontidningen?

För min del är det då så. Jag vaknar, slår på datorn (om den inte stått och tankat under natten...) och i väntan på att den ska starta brygger jag - om jag orkar - kaffe. Mailen har jag redan kollat i sängen, via telefonen, så inga överraskningar där. Så till datorn, och så börjar det systematiska bloggkollandet medan jag sippar på kaffekoppen:

Fredriks blogg

Katrins blogg

Nathalies blogg

Fridas blogg

Den radikala mammans blogg

Ja, det är nog just de bloggarna jag läser mest regelbundet. Vissa av dem uppdateras mer frekvent än andra, helt enkelt. Katrin brukar vara ett säkert och alltid lika uppskattat kort, och Radikala Mamman är bara så underbar.

Jag funderade igår kväll på om jag kanske skulle starta motsatsen till alla dessa jävla modebloggar fast med samma koncept. Tanken var mer att jag varje dag kunde klä mig i det absolut sjabbigaste jag kan hitta, ta mobilkameran, fota mig i själv i spegeln och sedan detajlerat skriva vad allt kostar och var det är köpt. Samtidigt kunde jag ta bilder på typ mitt extremt stökiga köksbord och publicera det som en sådan där "Vad har du på ditt köksbord"-lista. Eller "Har du liksom jag Sveriges fulaste rullgardin?!" Nå, det visar sig. Tanken var god.

Igår blev det Träningspasset för veckan. Först nästan fyrtio minuter kondition och styrka, varpå jag sällade mig till skaran som ville svettas under ett pass bodypump. Vilket jag gjorde. Svettades, alltså. Jag tror att jag lade på vikter på allt utom biceps och triceps, i vanlig ordning, eftersom jag har så klena armar.

Nu ska jag sippa upp kaffet och börja min systematiska community-koll innan jag avancerar till Aftonbladet och Expressen. Godmorgon, Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0