Fejkade orgasmer?

Aftonbladet skriver om varför kvinnor fejkar orgasmer i sängen; 42% av de tillfrågade har enligt undersökningen fejkat, och 30% av alla fejkare gör det för att få ett slut på liggandet. Och så tycker jag så SYND om dessa kvinnor! Snacka om att binda ris åt sin egen rygg, i synnerhet om man lever i ett på något vis stadigt förhållande. Vidare menade 19% av de svarande kvinnorna att de gör det för sin partners egos skull. Jag mötte en sådan tjej en gång, som erkände att hon inte bara i tidigare relationer nästan alltid fejkat sina orgasmer, men också att hon har gjort det till mer regel än undantag med sin partner sedan fem, sex år tillbaka. Då jag frågar varför hänvisar hon till just detta: mannens ego. Och ja, denna man tror att han är en baddare i sängen, naturligtvis. Vilken man skulle inte tro det?!

Att 11% sedan fejkar av rädsla för att inför sin partner erkänna att de har svårt att få orgasm ställer jag mig också frågande till. Varför, varför? Kanske handlar det om just det tidigare nämnda, nämligen mannens ego? Kanske handlar det om att sexpartnern tittar en djupt i ögonen och berättar att "Nu ska jag ge dig en orgasm!" och kvinnan upplever det hela som enormt stressande. Jag brukar hävda att det enklaste sättet för en man att INTE ge en kvinnor orgasm är att hävda att han ska göra det. Faktum är att det nog ligger ganska mycket i det...

Och jag tror dessutom att ett av de enklaste sätten för en man att få en kvinna som fejkar är genom att yttra fraser som "Jag väntar på dig" eller "Om inte du kommer ska inte heller jag göra det!"

Det känns som att vad människor kallar "kravlöst sex" är allt annat än kravlöst. Och "kravlöst sex" orkar jag inte med. Ska jag nu prompt till sängen, köksbordet eller vad det nu är, vill jag att det ska vara med en människa jag kan utveckla det "kravlösa sexet" med. Och sådant kräver engagemang. Som fan. Och det kräver inte minst finess och en hel dos lyhördhet.

Jag bara kräver och kräver...

Snart är det dags att kräva lunch, i alla fall. Kanske hinner jag med ett pumppass på eftermiddagen?

Kommentarer
Postat av: MH

*ler*

2007-04-04 @ 12:41:16
Postat av: Lisa

*frustar av skratt* Det där kan tolkas på mer än ett sätt, tror jag...

2007-04-04 @ 12:43:14
URL: http://spaceylisie.blogg.se
Postat av: MH

men...säger du det ;)

Nu dags att äta - varför inte lunch t ex?

2007-04-04 @ 12:48:04
Postat av: Lisa

Lunch är viktigt. Jag kör på home-delivery idag. Ibland har man den lyxen. Synd, bara, att det är så sällan... ;)

Och procenttalen? Pja, jag tror att jag var kring 68% vanilj..

2007-04-04 @ 12:50:25
URL: http://spaceylisie.blogg.se
Postat av: MH

sprit till lunch? Flicka lilla - ta dig i kragen!!

2007-04-04 @ 13:19:14
Postat av: Lisa

Nej, inte sprit till lunch... Och det där med att ta sig i kragen vet jag inte riktigt vad du menar med; det brukar vara andra som tar mig i kragen. Det hela blir litet mer spännande då, tycker jag. ;)

2007-04-04 @ 13:43:17
URL: http://spaceylisie.blogg.se
Postat av: MH

Hemkört, skrev du? Du får förstå min något avskavda uppfattning om livet på landet, men jag trodde...

Och vad gäller spänningsmoment så är vi rätt lika där, det finns fler smaker på glassen ;)

2007-04-04 @ 14:01:35
Postat av: Lisa

Och tack gode gud för det! Att bara smaska vanilj blir trist i längden, även om det smakar hur bra som helst ibland!

2007-04-04 @ 18:13:57
URL: http://spaceylisie.blogg.se
Postat av: MH

Jo, enligt gjorda test så faller vi båda i vaniljsmakens trygga land med nosen rätt i jorden, mmmmm - dra in dofterna...

2007-04-04 @ 18:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0