Två öl och sedan säng...

Hade tänkt dricka öl med Micke igår och slockna på deras soffa men efter knappt två öl ringde jag mamma som fick hämta mig. Tröttheten hade fått ett ansikte och jag somnade följaktligen så snart jag lagt mig i min egen säng. Tack gode Gud, för att jag hade sinnesnärvaro att pilla ur linserna innan jag åkte. Annars hade mina ögon varit ihopgeggade vid det här laget. Sov förvånansvärt gott inatt, vaknade bara en gång, kring fem, och var klarvaken. Postbilen stod och brummade vid postlådorna och jag blev mäkta upprörd av att någon hade mage att ställa sig på vår gård så tidigt på morgonen. Tilläggas bör att postlådorna inte ligger på vår gård, utan säkert femtio meter bort. Och Lisa hänger halvnaken ut genom fönstret och fattar inte ett jota...

Nu är det snart duschdags och hänga tvätt-dags innan jag måste åka och hämta bilen. Ska även försöka reseta biosen på Mickes gamla moderkort. Det SKA vara kompatibelt med en Celeronprocessor men det funkar helt enkelt inte. Ska springa förbi databutiken vid Konsum och hoppas på att han vet. Isf har jag min baby tillbaka idag, med ett stycke ny hårddisk. Finally. Kan hämta ut min 250gb idag. Perfekt. Då blir det film av igen.

Och på måndag flyttar jag in. Himmelskt. Det blir nog ett glas vitt i soffan eller två. Och en hel massa Lasse W att deppa till. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0