Så var vi igång igen då...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, om jag ska bli upprörd eller om det bara roar mig... Läste på aftonbladet.se om den där Tony Stigssons extremt avvikande sexliv och tänker litet att "men snälla, hur får de det där till en säkerhetsrisk, vad han gör i sängkammaren med sig själv, sin fru, sin älskare/älskarinna eller på ett gangbang eller swingersklubb". Må så vara att karln kanske misskött sitt arbete, jag är inte insatt nog, har bara snaskat åt mig de intressanta sexdetaljerna och det faktum att han misshandlat sin fru. (Men å andra sidan, med tanke på hans extremt avvikande sexuella läggning kanske det inte riktigt var fallet heller... Som bekant kanske... Ja.)

Visst, jag gottar mig gärna i aftonbladets skvallernyheter om vem som knullar mest mysko osv, men jag kan inte på något sätt få hans extremt avvikande sexliv till något extremt avvikande. Dock börjar jag förstå att de flesta kanske ser det som riktigt udda. Är jag för tolerant? När man ger sig på barn, djur, döingar eller på annat sätt försvarslösa individer modell förståndshandikappade eller liknande, nej, då är jag inte fine med det. Men att binda upp ett fruntimmer så som på den bild aftonbladet visar, och ge henne en snopp i munnen (Oops, blev jag för vulgär nu? Hade tänkt skriva "kuk" men vet inte om lillebror läser mina inlägg...) ser jag inte som något fel eller extremt. Det enda jag kan tänka är att jag själv nog skulle få rätt så ont efter en stund om det inte var riktigt jävla bra uppbundet och avlastat.

Sedan har jag inga problem att förstå varför herr Stigsson fick komma till. Karln är ju inte ful på en fläck av vad jag kan se. Och jag har ju som bekant ett extra gott öga till those handsome oldies... *garvar*

Men jag minns den där artikeln i aftonbladet för ett tag sen, om fackpampen som höll sig med sexslavinnor och vilken uppståndelse det blev för det. Lev och låt leva, och låt folk ha det skönt och trevligt under tiden. Svårare än så är det inte.

För övrigt är det väl fler än jag som känner igen en av de där extremt avvikande sexuella bilderna som aftonbladet publicerar?? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0