No rubrik nödvändig...

Jag har inte så mycket att säga ändå. Är trött, frusen och allmänt less, troligen eftersom jag sovit kasst eller snarare oroligt inatt. Har fått sju dagar jobb och har nu avverkat fyra av dem. Söndagen blir dryg då jag först jobbar delat på lördagen, slutar 21.15 och sedan börjar på Bolanche 21.45 för att jobba till typ 02.30 och upp klockan 06 för att jobba till 16. Pust. Nå, jag får väl tycka att det är pengar.

Löning på onsdag och det blir så fruktansvärt skönt. Dessutom borde jag ha mitt eget krypin då. Min säng. Mina saker. Mina val och min ensamhet vid datorn med kaffekopparna.

Kalla mig desperat men jag är så ruggigt trött på singellivet. Eller snarare på att alla omkring mig tycks fixa relationer till höger och vänster. Och what's left for me? Med min meritlista de senaste snart fyra åren ser det illa ut. Jag menar, vilka framträder där, eller snarare vad? Freakshows.

Nu önskar jag att jag hade en soffa och en schysst film. Eller iaf litet sällskap. Typ. Ska köpa chips istället. Nästa månad blir det ett gymkort istället. Så det så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0