Nästan oktobermorgon...

Såhär smådisigt; byn nedanför är halvdolt och älvorna dansar en höstdans på åkrarna runt huset. Inatt har jag sovit med minstehunden i knävecken. Mina hundar älskar mig in deed. Och äntligen ska jag tamejfan kolla upp texten till Pink's "Who knew". Jag beundrar den damen litet, men å andra sidan har jag blivit Jenna Jameson-besatt efter att ha läst hennes "Att älska som en porrstjärna". Den boken är tro det eller ej en av de bättre jag någonsin läst. Var faktiskt t.o.m. tvungen att kolla in hennes hemsida och givetvis också överväga en karriär som pornstar. Nå, just det blir det nog inget av. Självbevarelsedrift har jag, tro det eller ej. Om inte annat saknar jag vissa andra pornstarföreträden såsom blont hår, en vältrimmad kropp och fejktuttar. Och jag har inga fördomar alls när det gäler porrindistrin, nehejdå. ;)

Dagens missions: vänta på lönespecen, åka till Falun, plocka med flytta hemifrån-grejer, gå i elljusspåret med doggsen och vänta på att mitt knä som fuckade sig i skogen på hundkursen igår ska inse fördelarna med att inte göra ont. Imorgon ska jag köpa ett par skor till mig, och ett par skor till Hanna. Helgen blir Ikea, soffköp och troligen införskaffande av en ny matservis. Har nog maxat med money att inkassera; dels min lön, och dels en hel del från CSN. Perfekt. Inget hjälper så bra som shopping om man är litet nere.

Och jävlar, jag har blivit riktigt otäckt ytlig. *skrattar* Jag trodde aldrig att jag skulle hamna där, men jovisst. När M menade att jag väl kunde roa mig litet med tidigare förnöjelser (hmm...) skrattade jag faktiskt riktigt ovanligt rått för att vara mig och vräkte ur mig ett "Neej, fy faan heller... Vidrigt!" Nå, jag är inte en blingbling-tjej ännu, och jag har inte heller börjat übersminka mig även om det nog blivit mer på senaste tiden.

Nu ska jag köra Hanna till Leksand. Ge och ta, helt enkelt. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0