Jag ska nog faktiskt ta en öl...

...trots att det är söndag kväll. Får man det? Micke lämnade en åt mig igår, (gulle!) men då jag skulle vara chaufför blev det liksom inget av med uppdrickandet av den.

Har haft en riktigt bad attitude-dag och varit allmänt bitter. Det började någon gång i natt och höll i sig till... Ja... Till jag och H&M började smida företagsplaner på ett ytterst oseriöst sätt i desperation efter snabba pengar. Då först garvade jag över det absurda i att sälja hemgjorda vuxenfilmer (åh, så finspråkig jag var då...) och det faktum att vi faktiskt hade nästintill detaljerade planer om inehåll och utförande. Talangkoordinator saknades dock, men jag antar att livet lärt oss det mest väsentliga... ;) Skämt åsido.

Det blev en snabbis på Clas Ohlson; trodde de stängde 17, men insåg 15.45 att det återstod femton minuter att shoppa. Hm. Nätverkssladd är prio ett imorgon. Börjar tröttna på att sitta vid soffbordet/TV-bänken...

Imorgon: ny vecka. Fundrar på om jag ska vara snäll mot vännerna och låta dotra deras sova här. Om inte annat lär det bota min längtan efter barn... Man får inte vara dum! ;)

Öldags nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0