Community-hack?

Någon har försökt ta sig in på mitt Spray-konto. Me do not like. Har varit "utsatt" för sådant en gång tidigare (och nej, du vet vem du är, men den här gången kan det omöjligtvis vara du...eller??) och tycker att det är lagomt creepy. För att inte tala om sjukt. Har dock mina aningar. Är knappast dummare än så. Hur jag vet detta? Jo, för det första eftersom jag i min "vanliga" mail hade ett mail från Spray med mina lösenordsuppgifter. De skickar inte ut sådant såvida man själv inte "bett" om det. För det andra så vet jag ett creepy fuck som verkar vara totalt gränslös. Så till dig, ja, just tamej fan DIG; LÄGG NER!

Har i övrigt haft en skitskön eftermiddag i trevlig sällskap, med en hel del musik och en massa babbel. Jag blir mer och mer kär i Coldplay, sanna mina ord. Nu har liksom balkongumgänget tagit slut, och då måste man finna på andra saker att göra. Dammsugarlekar, till exempel. (Och nej, det var inget sexuellt menat alls...)

Nu ska jag hem till mor och sätta på vinterdäcken innan jag beger mig till Borlänge och Engelska för Casinomöte. Later, folks!

Kommentarer
Postat av: F

Aint me... jag må vara nyfiken, men att vara SÅ nyfiken att jag skulle kolla 8 månader senare... njae... vissa gränser har jag :P

2006-10-26 @ 20:27:40
Postat av: Lisa

Ja, det är just det jag menar. And for what reason? *skakar på huvudet* Jag VET att det inte är du.

2006-10-26 @ 21:57:46
URL: http://spaceylisie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0