End of the weekend...

Mmm, knappt en halvtimme kvar av helgen, vilket iofs kvittar. Är det inte ganska meningslöst, det här med vardagar och helger? Jag tycker mest det känns liksom folk nästintill lider under vardagarna i sin längtan efter helgen, bara för att när helgen väl kommer stressa ihjäl sig över allt de borde göra bara för att det är helg. Pointless. Nå, kanske ngt jag kommer underfund med när jag blir vuxen... *ler* Eller inte jobbar helger längre.

Har grunnat allt mer på det där med Thailandsresan... Och: kommit fram till att jag borde klara det. Jag menar, det finns faktiskt folk som lever på studielånet. Bara. Man behöver egentligen inte tolv, tretton tusen eller mer varje månad. Vilket innebär att jag med lätthet (hrrm...) skulle kunna stoppa undan alla lönepengar samt julklapps- och förskottsfödelsedagspengar och på så vis kunna skrapa ihop omkring arton till slutet på februari. Om jag lower my standards, that is. *flinar* Alternativt paniksöker jag något industrijobb typ i Norge eller på Island till slutet av december och häckar där en månad eller två i väntan på schysst lön och varmare breddgrader.

Oh well... Haft en riktigt slapp och skön dag: promenix med doggarna, lunchfix åt familjen och stortvätt åt mig själv. Inte alls fy skam. Sedan en kaffe hos Oona och till sist alldeles för mycket NWN. Ska krypa i säng nu och ta med mig femte delen av Parry H. Vilken f.ö. har filmpremiär i juli nästa år om jag inte missminner mig. Imorgon bitti ska det kollas på "Desperate Housewives" S3E9. Grymt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0