Det blev en snabbis...

...hos Åsa och Daniel, men en trevlig sådan. Två koppar kaffe och ett glas rött där partystämning uppenbarligast var en av smakerna. Hade gärna stannat men samvetet kallade hem mig innan det urartade. I övrigt tycker jag att det är skitkul att träffa dem; nice people. Very nice. Jag tror bestämt att jag har varit asocial alldeles för länge och att det är dags att komma ut ur garderoben och styra upp mitt icke befintliga umgänge och min sociala tillvaro. Kan inte sitta i Gagnef och trycka, tjänar inte ett jota på det.

Må så vara att jag inte är och knappast kommer att bli en partypingla som lever singelliv per definition, men någon gång måste även jag ta mig i kragen och träffa nya människor. Hittills går det riktigt bra; åtminstone är jag välkommen åter i Falun, och det är inte fy skam! :)

Drömmen vore dock att träffa någon med samma ressug som jag: någon som har pengar eller iaf ambition och möjlighet nog att ta sig bort från lilla Dalarna och se stora världen. Har inte direkt funnit många sådana människor i mitt liv. As a matter of fact är det nog bara Åsa, Lina och Oona jag känner som är sådana. Sedan är det som bekant lätt att snacka... (Vilket jag många gånger är duktig på...)

Och vad gäller mitt "vita" slut på året märker jag redan nu en skillnad i mig själv. En grym befrielse, och inte minst SÅ skönt vad gäller förhållningssättet till det motsatta könet. From now on är det andra bullar som ska bakas. For sure.

Nu: filmtajm. Typ. Har ont i magen, men det är säkert bara för att Felix är magsjuk och jag läste den där artikeln i Expressen tidigare. No need to worry. Dessutom har jag inte direkt ätit bra idag heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0