Biggest fear...

Jag har verkligen förvandlats till Fröken Fåfäng eller snarare Ms. Shallow men min största jävla rädsla här i världen är att bli fet. Visst är jag tragisk? Ikväll tänker jag lik förbannat käka middag eftersom jag har en gymdejt kring tio imorgon bitti och litet lax har inte skadat någon, även om jag käkade en macka tidigare idag.

Har annars varit supereffektiv idag vilket jag hoppas shows off i längden. Nu är det matlagning innan jag somnar i soffan...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Började läsa din blogg för några dagar sedan och tyckte att den var uppfriskande och rolig. Men nu känns den bara tragisk - snacka om viktfixering! "Hade inte ätit sedan i fredags, tror jag, vilket var perfekt, men nu sabbade jag det. Pucko pucko pucko."
Svårt att avgöra om du är ironisk eller inte men för din egen skull så hoppas jag att det är det du försöker vara. Det finns väl inte en enda kotte därute som inte är medveten om att det inte är bra att sluta äta! Det är verkligen helt fel sätt och jag hoppas du driver med oss. Det är synd om dig annars...

2006-11-13 @ 22:00:21
Postat av: Lisa

Oh well. Viktfixerad eller ej, men jag känner inte en enda tjej som ärligt kan säga att hon hellre är tjock än smal. Visst är det tragiskt, det kan jag hålla med om, men å andra sidan hade karlar varit precis lika fixerade vid sina stackars kön om de hade vågat.

2006-11-13 @ 22:05:01
URL: http://spaceylisie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0