Teoriprov på nätet...

Satt och Googlade efter teoriprov på nätet och hittade detta. Tänk om det vore så här simpelt: http://hejbilist.nu/Teoriprov.htm 

Imorgon är det dags och helt ärligt har jag inte brytt mig sådär jättemycket until tonight. *spoiled little brat* Med andra ord skriver jag det imorgon och sedan gör jag om det någon gång senare för att förhoppningsvis klara det då. Jag har aldrig varit den där disciplinerade typen... Tyvärr. Faktiskt har jag inte ens läst körkortsteoriboken. Pinsamt nog. Det enda jag gjort är att memorera två dataprogram. Nå, det finns inga bra bortförklaringar. Möjligen kan jag hävda att jag verkligen älskar att spendera pengar och därför tänker göra allt för att få den här skiten att kosta så mycket som möjligt.

Eftersom jag var på Island under Eurovisionkvalen missade jag alla mer eller mindre bra låtar. Därför måste jag bedyra min nyväckta kärlek till Björn Kjellmans "Älskar du livet" och Andreas Johnsons "Sing for me". Helt klockrent jättehärligt och när jag och mamma poppar på högsta volym i bilen är det nästan kärlekskänslor.

Äh. Borde dra en till omgång körkortsteorifrågor och försöka få in i min skalle att korsningsolyckor är vanligaste olycksformen för förare mellan 75 och 84 och vilka ljus som är vilka på bilen... Like I give a damn, really... *fnyser* Jag borde inte ha körkort ivf eftersom jag inte ser bra nog. (Min optiker måste gilla mig extremt som släppte genom mig... Helt allvarligt ser jag inte skyltar, bilar, ungar och annat krafs när jag har linser på mig...)

Jag är fan en riktig schlagernörd. Nu har jag kommit ut ur garderoben. Älska!

Kommentarer
Postat av: yasin

jag
vill hå cd frågor toe eller tipsa mig hur men kan gör att klara provet snäla

2007-08-29 @ 19:17:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0