Mardrömssömn...

Åkte till skolan idag bara för att få höra "hur är det, du är så fruktansvärt blek", hur man nu ska tolka det. Men idag är jag vansinnigt slut, ofattbart trött. Och fram till nyss på riktigt jävla dåligt humör. Verkligen.

Så lade jag mig för att sova, och vad händer?! Jag drömmer mardrömmar! Först, en dröm som är vagt bekant; jag och mina vänner bor på något slags internat, på nionde våningen i ett hus där rummen ligger som i en hästsko. I "mitten" av huset, helt öppet, är det en trapp med "öppna" trappsteg som går hela vägen nedifrån och upp. På nedre våningen, vilken ligger på källarplanet, är det vallokal och på tionde våningen bor de litet äldre studenterna i litet mysigare rum. Så vad händer i drömmen? Jo, jag ska åka hiss till nionde våningen, men folk runt omkring mig sjabblar med hissen och resulterar i att hissen aldrig stannar på nionde våningen, utan jag åker upp och ner, märker att det inte längre finns någon nionde våning. Jag grips - helt naturligt - av panik och tänker att jag ska ta trapporna, men är så uppskruvad av hissångest och klaustrofobi att jag inte har energi nog att gå i trappor, eller ens sinnesnärvaro nog. Jag bara raglar och folk bryr sig inte ett dugg, knuffar bara in mig i hissen igen...

Sedan; jag vaknar av att det knackar på dörren och jag stiger yrvaken upp och öppnar. Kommer ut i ngn slags carport där Oona står och hyssjar åt mig. "Titta inte, men den där tjejen står och kikar in hos dig!" säger hon dämpat och naturligtvis tittar jag bara för att upptäcka ingen alls! Går in igen, stänger dörren bakom mig, vänder mig om, och där står en tuggummituggande blond s.k. fjortistjej. "Hur kom du in?" frågar jag och hon svarar slött att balkongdörren stod öppen. Vilket den inte gjorde. Hon har brutit sig in. Jag tar tag i henne och styr henne mot dörren medan jag slår henne på stjärten (HELT asexuellt!) och säger att nu jävlar ska hon ut, annars ringer jag polisen. Då sliter hon tar i mig, tar fram två tändare och försöker tända eld på mina tröjärmar. När jag inte skriker tittar hon förvånat på mig, säger att de flesta andra brukar skrika av smärtan. Jag går in på toaletten, kräks, och hämtar hårspray. När jag kommer tillbaka ut i rummet har tjejen precis slagit upp dagstidiningen, men jag lyckas tråckla mig förbi tidningen, tvinga upp hennes ögonlock och spraya dem fulla av hårspray. Kan således brotta ner henne på golvet, efter att först ha försökt strypa henne men insett att jag inte vet hur man gör. När hon ligger på golvet, med armarna på ryggen i ett av mig fast grepp, tar jag tag i telefonen, ringer 112 112 och får tala med... Ja, min Gode Vän som glatt säger "Nejmen hej! Vad kul att du ringer!" på ett överglättigt sätt. Någon polis kommer jag inte fram till, så mycket är säkert.

Sedan vaknade jag, och nu vet jag inte om jag ska känna mig utsövd eller bara mentalt utmattad. Nå, hur som ska jag in i duschen nu. Julbord om en timme. Ledsen att ha tråkat ut er med mina drömmar. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0