Effektivitetsdag...

Tänkte börja småpacka idag, lägga ner ett par, tre saker i lådor och sedan nöja mig. Det hela slutade med att det enda som är kvar i lägenheten är en del kläder, hygienartiklar och de stora grejerna; soffa, säng, bokhylla och soffbord. En sväng till återvinningscentralen hann jag - eller rättare sagt VI - med också efter att jag ställt in mina grejer i stugan och fått nycklarna. Har även gjort klart städningen i "köksdelen" av nuvarande krypin:et, vilket innebär att det bara är att torka av de större ytorna när jag väl ska ut. Skönt. Nästa vecka börjar inflyttningen på allvar, men redan imorgon hade jag tänkt få dit storsaker från mamma. Typ en kökssoffa, ett köksbord och några till bokhyllor. För att inte tala om databordet jag verkligen saknat!


Sedan fick jag finfrämmande i form av Den Gode Vännen som hälsade på bland de tomma banankartongerna. En hel del babbel och middag vilket var riktigt välbehövligt och alldeles för länge sedan. Tänk, hur lätt man glömmer hur bra saker och ting faktiskt kan vara! Ser verkligen fram mot min och Oonas Malmötripp i slutet av månaden. Det är viktigt med gott sällskap och nog var det länge sedan jag var så här avslappnad och tillfreds. *ler brett*

Och nu: Teliakö för vilken gång i ordningen den här månaden? De dividerar om huruvida jag kan få fast telefon i stugan, men med tanke på att killen som bodde där för några år sedan hade det, och med tanke på att det finns inte mindre än fyra telefonjack där så vore det då fan om Telia inte kunde fixa det hela. Amen. Och visst älskar man telefonköer??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0