Så här vackra ska vi bli, flickor!

image48

(Bilder från Aftonbladet)

Det lustiga är att jag vet människor som ser precis så ut, efter år av ätstörningar. Dessa människor tittar ändock med avsky på Cate Blanchett, Posh Spice, Nicole Richie och Keira Knightley och menar att det bara är vidrigt att se ut sådär. Snacka om att vara sjuk då.

Och det än mer lustiga är att trots att killar generellt brukar hävda att "det ska vara litet att ta i" hellre än bengetter, får dessa anorektiska bekanta till mig ofta höra från representanter från det manliga könet att de har den perfekta kroppen, och kanske till och med skulle kunna bli litet smalare.

Så vad tycker ni? Smalt eller normalt? Själv föredrar jag nog egentligen Kate Winslet, Scarlett Johansson och Beyonce MED kurvor.

image49

Kommentarer
Postat av: figge

Lagom är bäst... en kvinna ska se ut som en kvinna...
Punkt.

2007-07-22 @ 18:47:17
URL: http://fidestal.bilddagboken.se
Postat av: ronnie

idag är det anorexia som e vaken så självklart blir svaret att the thinner is the winner med motiveringen att riktigt smalt altid är snyggt på alla och att få lika fantastiska kurvor som Winslet och beyonce krävs det fan gener för...om jag blev större skulle det inte sätta sig sådär snyggt och kvnnligt...tyvärr därför är anorexia lättare att hålla i handen...

2007-07-24 @ 12:20:55
URL: http://wasabilicious.blogg.se
Postat av: spaceylisie

Ronnie, I pity you. Men, jag förstår ditt resonemang, och det av följande anledning: Feta människor brukar propagera för fetma, att det är vackert osv. Således ser jag inget konstigt i att en anorektiker gör detsamma. Jag propsar för kurvor eftersom jag har de där generna du talar om. Av någon anledning är jag naturligt kruvig á la Kate Winslet om än litet smalare. Schyssta gener helt enkelt, då. Så jag ser hellre kvinnlig ut än som en femtonårig grabb. Klädhängare har jag garderoben full av, om än inte vandrande diton.

2007-07-24 @ 15:09:51
URL: http://spaceylisie.blogg.se
Postat av: Anonym

Jag förstår inte hur de anorektiska kvinnorna orkar göra något överhuvudtaget. Och då menar jag kändisarna. Hur orkar de gå upp på morgonen, sminka sig och ens öppna dörren? Var får de energi ifrån?,
För smala människor är bara för jobbigt.

2007-08-01 @ 17:40:54
URL: http://takumi.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0