I natt ska jag sova!

Jag har fått napp på en Zopiklon vilket brukar vara en garanterad liggplats på sömntåget, men är litet tveksam då jag hela dagen haft mer eller mindre ont typ i gallan, tror jag. Nej, det är inte en "jag är så sjuk"-blogg, men jag tvekar ändå eftersom jag vet hur väck jag blir av just Zopiklon och det vore trevligt att vakna om någonting konstigt händer med kroppen. Eller så har jag bara legat konstigt när jag väl somnade imorse. Ah, vi får se hur jag gör...

Har varit en flitig Lisa och börjat röja ur skräp ur huset. En säck papper och två kassar tomglas åkte till de sälla jaktmarkerna vid sorteringsgrunkorna bakom Konsum, och sedan åkte Lisa själv till Kaffestugan H&M för några timmar babbel och kaffesörplande. Inte helt fel. Min hyresvärd var dessutom så pass snäll att jag slipper de sagda två månaderna uppsägning, utan får betala en sista hyra och sedan flytta ut så snart jag kan. Även det passar superbra.

Neej... Jag tror att jag ska krypa ner i soffan och dra en film innan jag beslutar mig gällande Zopiklonen. Imorgon är arbetsdag. Inte arbetsnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0