Vuxenvarning...

...är det när man spanar in väglaget på Vägverkets hemsida bara för att veta om det är halka mellan Gagnef och Falun. Eller snarare fegisvarning. ;)

Och jag tycker att Gert Fylkings sluta röka-projekt är riktigt gulligt. Rix MorronZoo är nog det i särklass bästa morgonprogrammet på radio, och medan min bilradio fortfarande funkade kunde jag faktiskt åka tidigare till skolan för att få lyssna litet längre på Roger, Titti och Gert.

Apropå bilar så har min bil avlidit, och om det är för evigt har jag inte lyckats finna ut än. Dock tog den ut spökandet i förskott: innan den dog bestämde den sig för att dra igång allt det elektriska som fortfarande fungerade. Och ja, jag blev ganska förvånad då jag satt på min kökssoffa, pratade i telefon och råkade slänga en blick ut genom fönstret och bilen stod med lamporna på och vindrutetorkarna igång. Må så vara att det var en grå och regnig dag i förrgår, så man kan ha viss förståelse för att min gamla Ford inte ville bli fullt så blöt, och kanske tänkte den att den skulle lysa upp tillvaron litet. Så envis var den att det inte gick att stänga av lamporna, och då batteriet i en bil är mycket tjurigare än biljsjälen bestämde sig batteriet några timmar senare för att tacka för sig. Nu har jag en bilträff med ett stycke Egon om exakt en vecka, och tills dess får jag helt enkelt put my faith in startkablar. Om jag och mamma vågar sätta dit dem, that is.

Skolan flyter på skitbra nu, känns det som. Idag blir det dock en studiepaus, kanske tas upp igen framåt kvällningen, men eftersom jag tänkte fjäska till mig tacos är det tveksamt. Förresten flyter det mesta på skitbra nu, tror jag. Och ja, mascara gör nog en hel del för självförtroendet trots allt.

Kommentarer
Postat av: figge

En bil med personlighet... ;P

2007-01-11 @ 16:09:26
URL: http://figgeh.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0