Cepetrötthet, akutfärder, jobb, öl och paradoxer...

Rubriken var verkligen en sammanfattning av vad som hänt sedan senaste inlägget här. Jag är konstant trött, sådär trött att det gör ont i kroppen, och huvudet bara är en enda osammanhängande gegga. Mina njurar är uppfuckade, varför vet de inte, och jag hade en akuttid på röntgen men skippade den eftersom jag efter tio timmar utan mat och dryck var helt färdig, bara grinade och ville hem. Shit happens, och jag självbehandlade mig med Diklophenac i tre dagar, var konstant groggy med hade till slut inte lika jävla ont iaf.

Så jobb: vad annars gör jag än jobbar?? Kollar på film och dricker öl. Hade faktiskt en vansinnigt trevlig torsdagkväll (?) med öl, vin, mycket snack och en del babbel. I övrigt ekonomisk kris, minst sagt, eftersom det verkligen rinner pengar på det där sabla körkortet. Nåja, inte långt kvar till uppkörning nu, dvs om de låter mig köra upp. Det visar sig. F.ö. har jag hittat en bil, men måste få med Valle att titta på den. Kanske har jag lyckats sneaka åt mig en lägenhet också.

Och det där med paradoxer handlar inte om annat än vanlig, jävla kvinnlighet, beslutsamhet och obeslutsamhet i en sjuk mix.

Nu ska jag sova. Körlektion imorgon klockan fanimej åtta i Falun.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0